Tel Şehriye Pilavı Malzemeleri
2 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı pilavlık pirinç
5 yemek kaşığı tel şehriye
3 su bardağı su (et suyu-tavuk suyu)
Tuz
Karabiber
Pirinci iyice yıkayıp, süzün. Tencereye şehriyeleri ilave edip rengi hafifçe dönüp kokusu çıkana kadar kavurun.
Tereyağını ekleyip karıştırın ve pirinçleri ve tuzu ilave edin iyice kavurun.
Suyu ilave edip tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Kapağını kapatıp pişmeye bırakın.
Suyunu çekince altını kapatın ve 10 dakika kapağı kapalı olarak dinlendirin.
buSe
Yastığına rimel bulaşmadan büyümez hiçbir kadın.
Üyelik tarihi
17 Mart 2015
Bulunduğu yer
Onun KaLbindee
Yaş
24
Mesajlar
2.056
Seslenildi
45 Mesaj
Etiketlendi
8 Konu
Ruh Hali
Tel Şehriye Pilavı
03 Temmuz 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.