Malzemeler
2 su bardağı bahçe bezelyesi
2 su bardağı tel şehriye
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet tavuk bulyon
2 su bardağı sıcak su
Yeterince karabiber
Yeterince tuz
Tarif
Tencerede yağları kızdırın, ardından tel şehriyeyi ekleyip kavurun.
Kavrulduktan sonra sıcak suyu ekleyin.
Bir kenarda tavuk bulyonu çok az suda eritip tencereye katın.
En son bezelyeleri ve baharatlarını da ekleyip kısık ateşte pişirin.
Pilavınız 10 dakika kadar demlendikten sonra servis yapabilirsiniz.
Elif


Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali

Bezelyeli Tel Şehriye Pilavı
22 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.