Malzemeler

  • 1 Kahve Fincanı Ceviz Çekilmiş
  • 3 Adet Domates
  • 1 Çay bardağı İnce Bulgur
  • 2 Demet Maydanoz
  • 3 Çorba Kaşığı Nar Ekşisi
  • 15 Dal Taze Soğan
  • 1 Tatlı kaşığı Tuz
  • 1 Kahve Fincanı Zeytinyağı
Hazırlanışı
Maydanozları temizleyip doğrayın. Taze soğanları temizleyip ince ince doğrayın. Domatesleri soymadan küp küp doğrayın. Nar ekşisi, tuz ve zeytinyağını küçük bir kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek dökün. Karıştırıp tabuleyi servis tabağına alın. Servis yapın. Bulguru sıcak su ile yıkayıp iyice süzün ve derin bir cam kaba alın. Maydanoz, taze soğan, domates ve cevizi ilave edin. Hepsini birden iyice karıştırın.